Feliratkozás a Skinceuticals hírlevélre

Tájékozódjon híreinkről, fedezze fel legfrissebb újdonságainkat és a legújabb esztétikai trendeket

Bezár
  • Kezdőlap >
  • P-TIOX A RÁNCTALANÍTÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE

P-TIOX A RÁNCTALANÍTÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE

    ImportedPhoto_1718282908919.jpg


    A kisebb-nagyobb ráncok természetes velejárói az életnek, azonban gyakran fáradtnak vagy gondterheltnek mutathatnak bennünket. A ráncok enyhítésére léteznek olyan invazív kezelések, mint a neurotoxin injekciók, hatásuk azonban nem tart örökké. Az innovatív és hatékony SkinCeuticals P-Tiox arcápoló szérum rendszeres használatával azonban most tartósabbá teheti a ráncok elleni beavatkozások eredményét. Az orvos-esztétikai bőrápolás területén a SkinCeuticals márka folyamatosan feszegeti az innováció határait. A vadonatúj P-Tiox szérum bevezetésével megerősíti előremutató szerepét: ez az arcápoló készítmény az első olyan fejlett peptidkomplexumot tartalmazza, amelyet klinikailag teszteltek a sokszor csak „botox” nak mondott injekciós ránckezelések hatásának kiegészítéseként. A Botox a kereskedelmi neve az egyik típusú neurotoxinnak, amelyet a ráncok injektálható, invazív kezelésére használnak. Általánosságban elmondható, hogy a neurotoxin injekciók úgy működnek, hogy átmenetileg blokkolják az izmokhoz érkező idegi impulzusokat, egy ideig csökkentve azok mozgását és ezáltal a ráncképződést.

    Új korszak a ráncok elleni küzdelemben

    A P-Tiox szérum áttörést jelentő innovációt jelent a bőrápolásban: egyedülálló formulája fejlett peptidkomplexummal 9 féle összehúzódó ráncot céloz meg, láthatóan simábbá és ragyogóbbá téve a bőrt. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a P-Tiox hatékonyan kiegészíti a neurotoxin injekciók hatását, és még azokat a területeket is kezeli, amelyeket az injekciók nem érnek el. A P-Tiox egyedülálló formulája két erős peptidet tartalmaz, amelyeket PHA-val, niacinamiddal és laminaria-kivonattal erősítettek. A laminaria egy olyan tengeri alga, amelynek magas a bőr számára előnyös ásványi anyag tartalma, míg a niacinamid segít a pigmentfoltok korrekciójában, és így a bőrtónus egységesítésében. Ezek az összetevők szinergikusan együttműködve segítenek csökkenteni a ráncokat és javítani a bőr megjelenését.

    Trendek a bőrápolásban

    Napjainkban az anti-aging az egyik legfontosabb trend a szép ségiparban, hiszen az emberek egyre inkább érdeklődnek az olyan technológiák és kezelések iránt, amelyek segítenek meg őrizni fiatalos megjelenésüket. A neurotoxin injekciók népsze rű megoldássá váltak a ráncok korrekciójára, a SkinCeuticals P-Tiox szérum pedig egy lépés sel tovább viszi ezt a technológi át: kiegészíti az injekciók hatá sát, és átfogó megoldást nyújt a ráncok elleni küzdelemre.

    Miért érdemes beépítenie arcápolási rutinjába a SkinCeuticals P-Tiox szérumot?

    • A neurotoxinok hatásának kiegészítése: A P-Tiox olyan területeket is kezel, amelyeket a neurotoxinok nem érnek el, így fokozza az általános ránctalanító hatást.
    • Átfogó ápolás: A P-Tiox nem blokkolja az izmokat, regenerálja és magas szinten ápolja a bőrt.
    • Hosszú távú eredmények: A P-Tiox rendszeres használata segít megőrizni a bőr simaságát és ragyogását a neurotoxin kezelések között is.

    A P-Tiox szérum rendszeres használata kulcsfontosságú az optimális eredmények eléréséhez, és a rendelőben végzett kezelések hatásának meghosszabbításához. A P-Tiox kombinálható más SkinCeuticals készítményekkel is, például a H.A. Intensifier vagy az A.G.E. Interrupter Advanced arcápolókkal az arcbőr tömörsége, illetve feszessége érdekében.

    Próbálja ki a SkinCeuticals által ajánlott arcápolási rutint, és élvezze az eredményeket!

    1. Tisztítsa meg arcát a megfelelő készítménnyel.
    2. Reggel ezután vigyen fel egy antioxidánst, például a C E Ferulic szérumot, amely gátolja a káros környezeti hatásokat.
    3. Ezután alkalmazza az ÚJ P-TIOX szérumot naponta kétszer, reggel és este. Vigyen fel 3-4 cseppet a tenyerébe, majd ujjbegyeivel vigye fel a száraz arcra és nyakra, beleértve a szemkörnyéket is.
    4. Kövesse az A.G.E. Interrupter Advanced arckrémmel, amely elősegíti a kollagéntermelést és gátolja a glikációt.
    5. Utolsó lépésként reggelente használja Sheer Physical Sunscreen fényvédőt, hogy védje bőrét az UV-sugarak okozta bőröregedés jeleitől.

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer